Guláškovka napříč Evropou
Jehla evropských chutí s pečenými grenaille a čedarovým dipem (kuřecí prsa marinovné v provensálském koření, panenka v hořčičné marinádě, karamelizovaná šalotka, anglická slanina, žampion, cuketa, paprika, haloumi)
Evropský mix gril (pleskavica, bratwurst, camembert, grilovaná zelenina, šopský salát, tzatziky, olivy, kuřecí prso a zapečená palačinka plněná ricotou a špenátem)
Teplý jablečný štrůdl se zmrzlinou
Pikantní fazolová polévka s klobásou
Pečené krůtí stehno se špenátem a gramborovými noky
Smažená plněná kuřecí kapsa se šunkou a sýrem s bramborovou kaší
Vepřové medailonky z panenky s camembertem a opékanými bramborami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Hedvábný vývar s rýžovými nudlemi
Tři meče Asie s jasmínovou rýží a kimchi
(kuřecí jehněčí kebab, indické kuře tikka, čínský char siu bůček na mini špízu)
Asijská mozaika
(korejské japchae, vietnamský letní závitek, thajské kuře v kokosovém mléce, japonské tofu v termaki omáčce, ruský blín s kaviárem, tibetské čajové vejce, malajský okurkový acar)
Mandžuské taštičky přelité slazeným kokosovým mlékem
(ořecho-datlová a fazolová náplň)